Descriere

Rampa cu masinute de lemn  – 3, 2, 1 Sa mergem! Priveste masinile colorate cum se deplaseaza pe pista si, odata ajunse in partea de jos, ia-o de la capat!

Aceasta jucarie din lemn va ajuta la dezvoltarea constientizarii motorii fine, sigura pentru prichindei cu varsta de 2 ani si chiar mai mari.

O jucarie simpla care nu distrage atentia copilului cu lumini si sunete inutile. Copiii sunt atenti doar la miscarea continua a masinutelor pe rampa. Fascinati de miscarea acestora, copiii vor dori sa le puna pe rampa iar si iar.

Cel mic plaseaza cele 4 masinute colorate pe cele 4 rampe din lemn, toate in culori primare si apoi le priveste cum coboara pe pante cu o viteza mare!

O astfel de jucarie ajuta copii sa isi dezvolte rabdare, atentia si capacitatea de a persevera!

Contine 4 rampe si 4 masinute

Este o lume plina de viata in care traiesc personajele colectiei „Les Popipop” de la Moulin Roty!

Mereu in miscare, colectia prezinta o maimuta, un leu, o pantera, un elefant si o bufnita care traiesc in oras – toate imbracate în nuante vii de galben, rosu, albastru si verde. Pentru a completa papusile din plus, colectia include, de asemenea, o varietate de articole cu tematica Popipop, cum ar fi puzzle-uri din lemn si alte jucarii interactive.

  • Varsta: de la 2 ani
  • Material: lemn
  • Dimensiuni: 26cm x 25 cm

 

Moulin Roty ce mai mare gama de produse !

Descopera Gama Moulin Roty