TERMENI SI CONDITII    laPetiteArmoire.ro

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.lapetitearmoire.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Acest document tine loc de contract incheiat intre www.lapetitearmoire.ro si Client.

Lapetitearmoire.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC Mininova Market SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Se definesc urmatorii termeni:
lapetitearmoire: societatea comerciala S.C. Mininova Market S.R.L., cu sediul in Domnesti, str. Intr.Curtea Domneasca  nr 8, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.

J40/865/01.03.2016 si C.U.I. 35734581 , avand cont deschis la  ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara, nr.48, S1, 011745, Bucuresti, Romania

RON: RO93INGB0000999905693137
Vizitator: persoana care acceseaza acest site.

Client: persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda pe acest site.

Comanda: obiect al contractului dintre lapetitearmoire.ro si Client, prin care Clientul cumpara online produse de pe acest site, obligandu-se sa le plateasca, iar lapetitearmoire.ro se ocupa de livrarea respectivelor produse, direct sau prin terte parti, pe baza intelegilor comerciale incheiate cu terti. Prezentul contract devine valabil in momentul in care lapetitearmoire.ro confirma solicitarea Clientului.

Lapetitearmoire.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.lapetitearmoire.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul prezentului contract reprezinta Comanda de catre Client a unor produse si servicii specificate pe acest site la momentul Comenzii.

OBLIGATIILE   Lapetitearmoire.ro
Lapetitearmoire.ro se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior.

Lapetitearmoire.ro se obliga sa ofere suport si informatii cat mai amanuntile legate de produsele si serviciile oferite pe acest site.

OBLIGATIILE Clientului
Clientul se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior.

Clientul se obliga sa efectueze in conditii legale plata Comenzii, inainte sau la livrare, in functie de modalitatea de plata aleasa de acesta la momentul solicitarii Comenzii.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului lapetitearmoire.ro folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate lapetitearmoire.ro , comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la lapetitearmoire.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.lapetitearmoire.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.Lapetitearmoire.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre lapetitearmoire.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Lapetitearmoire.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.Lapetitearmoire.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.lapetitearmoire.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea,Lapetitearmoire  nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Lapetitearmoire.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.Lapetitearmoire.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care  Lapetitearmoire.ronu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.Lapetitearmoire.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.Lapetitearmoire.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostintaLapetitearmoire.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

 

MODALITATI DE PLATA
Clientul poate plati, in functie de modalitatea aleasa, inainte sau dupa primirea comenzii. In cazul anumitor tipuri de plati, clientul poate plati online cu card bancar catre Lapetitearmoire.ro, in cont bancar catre lapetitearmoire.ro sau chiar catre terte parti cu care lapetitearmoire.ro are incheiate contracte, cazuri in care tertele parti vor emite documentele de plata necesare, legale. In cazul in care lapetitearmoire.ro primeste plata  in contul bancar  de la Client, acesta va emite factura fiscala .

In cazul in care clientul alege sa plateasca prin ordin de plata, plata se va face inainte de expedierea Comenzii. Daca clientul alege sa plateasca la primirea comenzii, atunci Clientul este obligat sa accepte comanda cu plata ramburs.

In cazul in care clientul alege sa plateasca prin internet banking, lapetitearmoire.ro va proceda la livrarea comenzii din momentul in care in contul bancar al societatii Mininova Market s-a inregistrat efectuarea platii.

In cazul in care plata nu este efectuata de catre Client, clientul refuzand comanda, Comanda nu va mai fi onorata, va putea fi anulata de catre  Lapetitearmoire.ro fara o notificare prealabila. In acest caz, lapetitearmoire.ro va putea solicita plata de despagubiri sau/si va putea refuza onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului.

Pentru intocmirea facturii, Clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei.

RETURNAREA PRODUSELOR
Clientul are dreptul de a notifica in scris  lapetitearmoire.ro ca renunta la comanda fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti, prin aceeasi metoda prin care a primit produsele.

Orice astfel de solicitare se transmite prin posta sau curier, cu confirmare de primire, la adresa SC Mininova Market SRL, Str. Despot Voda nr 16,   Bucuresti sau in format electronic, documentul fiind de asemenea semnat (si stampilat in cazul persoanelor juridice).
In acest caz, Lapetitearmoire.ro va plati inapoi suma platita de catre client pentru produse (exceptand costurile de transport), in termen de 30 de zile, in contul bancar al acestuia sau prin alta metoda.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Lapetitearmoire.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Lapetitearmoire.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Lapetitearmoire.ro  va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Lapetitearmoire.ro .

INFORMATII SUPLIMENTARE

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.lapetitearmoire.ro.

Datorita volumului mare de informaţii şi a condiţiilor impuse de către producători, caracteristicile şi disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Toate preţurile afişate pe site sunt exprimate în RON şi includ TVA (19%).

Preţurile nu includ transportul. Preţul transportului este afişat separat pe formularul de comandă.
Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul României.

Reclamațiile și sugestiile  le puteți adresa în scris pe e-mail: office@lapetitearmoire.ro