window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Jucarii Dexteritate

Sunt frumoase, atractive si extrem de utile, tinandu-i ocupati pe micuți. Aceste jucarii încurajeaza copilul sa priveasca, sa a

Jucarii dexteritate , labirint cu bile si personaje , In Jungla, Moulin Roty

Joc dexteritate , labirint cu bile si personaje , In Jungla, Moulin Roty

sculte si sa atinga. Dezvoltarea acestor simturi este un pas important in cresterea armonioasa si stimularea multi-senzoriala. Invatatul la un bebelus se refera strict la cele mai de baza elemente, cum ar fi coordonarea ochilor, dezvoltarea capacitatii de a vorbi (nu de a rosti cuvinte, ci de a largi gama de sunete pe care le poate rosti) si coordonarea membrelor.
Gama de jucarii pentru bebelusi este inspirata de evolutia acestora si de lumea inconjuratoare. Jucariile de dexteritate pentru bebelusi au texturi prietenoase, diversificate si sunt usor de apucat.

Aceste jucării pot fi clasificate în două categorii: manipulative și nemanipulative.

Jucăriile manipulative ajută la dezvoltarea dexterității la un copil prin manipularea obiectelor sau a părților corpului, în timp ce jucăriile nemanipulatoare nu necesită nicio manipulare din partea copilului. Un exemplu important de jucării manipulative sunt blocurile, în care copiii își folosesc mâinile pentru a crea diferite forme, cum ar fi turnuri sau case, în timp ce exemple de jucării nemanipulatoare sunt păpușile sau mașinile de jucărie care nu necesită nicio manipulare din partea copilului.

Go to Top