window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Jucarii Patut, Carut, Scaun de Masina

Jucarii patut – una dintre cele mai fascinante si cu adevarat minunate daruri ce le poti oferi bebelusului mai ales ca acesta petrece un timp destul de indelungat in cuibul sau. Aduaga jucarii patut in lista de cadouri ce o pregatesti pentru bebelusul tau!

 

DESCOPERITI JUCARILE PENTRU COPII PE LAPETITEARMOIRE.RO

In primele luni, bebelusul va fi cel mai adesea intr-o pozitie culcata, cu un camp vizual limitat la tavanul camerei sale. Pentru a-i atrage atentia si a-i trezi interesul, solutia poate fi instalarea unei jucarii pe care să o atarne deasupra patului sau in alta parte, deoarece exista multe locuri pentru care aceste jucarii suspendate sunt imaginabile. In plus in afara de pat, aceasta jucarie de activitate suspendata poate fi asezata pe un carucior, o masuta de schimb si chiar in masina pentru o calatorie putin mai lunga decat de obicei. Intotdeauna la indemana, acest obiect va va ajuta sa-l stimulati pe cel mic, amuzandu-l in acelasi timp. Cumpararea unei jucarii de agatat este un pas spre dezvoltarea copilului tau!

 

DIFERITE TIPURI DE JUCARII PENTRU AGATAT

Jucaria de agatat este destinata sa ramana foarte des in jurul patului bebelusului. Prin urmare, va sfatuim sa alegeti din paleta de culori oferita o nuanta care sa se potriveasca indeaproape cu decorul dormitorului. Prin urmare, ar fi la moda sa alegeti o culoare care sa se armonizeze cu cele din camera bebelusului, selectand dintre culorile disponibile. Iar alegerea dintre aceste jucarii de invatare timpurie nu se opreste aici! De asemenea, este posibil sa selectati caracterele mici care il compun alegand, de exemplu, animalul reprezentat: soarece, vulpe, pisica si multe altele!

Nu mai asteptati si stimulati bebelusul cu acestea consultand selectia noastra de jucarii pe care sa le atarnati de carucior,patut sau scaun de masina.

Go to Top