window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Instrumente Muzicale pentru Copii

In magazinul nostru veti descoperi o gama larga de instrumente muzicale pentru copii marca Moulin Roty. Printre jucariile muzicale puteti descoperi: maracas, pian, xilofon, tamburina, muzicuta, toba, un set de instrumente muzicale pentru a dezvolta creativitatea si urechea copilului dumneavoastra. Aceste jucarii creaza vocatii.

Instrumente muzicale

Un set de instrumente muzicale pentru a dezvolta creativitatea si urechea muzicala a copilului. Vei gasi maracas, chitara, pian sau chiar flaut si bastoane de ploaie. Aceste cadouri vor incanta copiii, care vor descoperi cum sa faca zgomot mai intai, apoi cum sa scoata sunete frumoase dupa aceea! Suficient pentru a naste vocatii. Descoperiti o gama larga de instrumente muzicale Moulin Roty.

 Dezvolta copiilor simtul ritmului

Cu instrumentele muzicale pentru copii, ii puteti introduce in muzica imediat ce au varsta pentru a tine in mana un obiect. Micile zornaitori si maracas sunt concepute special pentru copii mici. Scuturandu-le, vor fi constienti de miscarile lor, deoarece fiecare miscare va fi punctata cu un sunet frumos. Instrumentele muzicale sunt cele mai populare pentru copii: toba, xilofon, tamburina, tobe … perfecte pentru a fi facute cadou copiilor.

 Instrumente muzicale din lemn pentru copii

Majoritatea instrumentelor oferite pe lapetitearmoire sunt realizate din lemn. Acestea au mai multe avantaje: lemnul este un material durabil si rezistent, care va va permite sa utilizați produsele pentru o lunga perioada de timp. Sunetul emis de aceste instrumente diferite este de asemenea de inalta calitate. Copiii se vor simti cu adevarat ca mari muzicieni si acest lucru le va permite sa invete muzica de la o varsta frageda.

 Pian pentru copii

Pe lapetitearmoire.ro, veți gasi o gama larga de piane pentru copii: pian din lemn, pian electronic … Fie ca sunt in culori simpatice sau cu ilustratii, vei gasi inevitabil modelul care iti place, pentru fata sau baiat. Rasfatati-va oferind instrumente muzicale cadou pentru ziua de nastere.

Go to Top