//Cadou pentru Gravide - Bijuterii pentru Viitoare Mame

Cadou pentru Gravide – Bijuterii pentru Viitoare Mame

Descoperiti colectia de coliere din materiale pretioase si de calitate, pentru gravide. Este cadoul perfect pentru a-l oferi unei viitoare mamici / femei insarcinate. Aceste bijuterii scot sunete speciale menite sa ii transmita liniste si buna stare copilului. Alege cadouri gravide utile! Un cadou practic si frumos, de care orice viitoare mamica se va bucura.

Ritual Mama si Bebelus – Cadou Gravide

Pentru a va putea bucura pe deplin de beneficiile Bola dvs., ne-am imaginat un ritual simplu, in 4 gesturi, pe care il puteți impartasi in fiecare zi cu copilul. Alege un moment de calm, un moment doar pentru tine. Inchide ochii și respira profund. Pune o mana pe inima ta, iar cealalta pe burta pentru a te conecta la copilul tau.

Cadou Gravide Special 11

The Wave – Simti vibratiile linistitoare ale Bolei prin rostogolirea in palma mainii, mai aproape de copilul tau.

Cadouri Gravide Inedite 22

Smile – Salutati-va bebelusul cu un zambet mare și ganditi-va ca sunetul colierului il mangaie tandru.

Conexiune Gravida Bebelus 33

Caress – Rotiti Bola pe burta si imaginati-va ca va mangaie copilul.

Cadou Femeie Insarcinata 44

Bubble – Desenati un gest protector, contururile unei bule in jurul copilului.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor