//Saci de Dormit Bebelusi, Moulin Roty

Saci de Dormit Bebelusi

Bebelusul dumneavoastra se va simti in siguranta intr-un sac de dormit bebe. Indiferent daca sunteti acasa, in vacanta sau in vizita la prieteni, alege saci de dormit pentru bebelusi care creeaza un mediu familial si extrem de confortabil, impedicand alunecarea bebelusului sub patura in timpul somnului. Fie ca alegi un sac de dormit bebe pentru carucior sau un sac de dormit pentru iarna, copiii mici vor dormi linistiti, confortabil si protejati de vant si ploaie.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor