/Camera Bebe Chic

Cum amenajezi camera unui bebe ?

Momentul mult atept sa apropie rapid, intrebarile privitoare la amenajarea camerei devin din ce in ce mai dese. Amanjarea camerei bebelusului este un moment special, mult asteptat de viitoarea mamica.

Dilemele legate de colorit, asortare, tematica sunt rezolvate intro maniera forte simpla cu ajutorul designerilor francezi . Moulin Roty a transformat camera copilului intr-un nou concept Camera Bebe Chic.

LaPetiteArmoire vine in intampinarea acestor intrebari cu solutii complete pentru camera lui bebe si prezinta majoritatea colectiilor Moulin Roty. Spre deosebire de tot ceea ce gasim astazi pe piata de retail suntem singurul brand care am creeat povestea integrala .

De la lenjeria de patut, scutece , saltea de infasat, lampa de veghe, sacul de dormit si alte articole indispensabile  toate acesate sunt prezentate in colectii ce ii prezinta pe Lulu Mustaciosul sau Doamna Gasca Olga.

Daca ai nevoie de ajutor in selectia decoratiunilor si accesoriilor necesarea nu ezita sa contatezi unul din reprezentantii nostrii. Camera Bebelusului este un proiect foarte important pentru viitorii pariniti si pentru echipa noastra.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor