window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Jucarii Montessori din Lemn

Descopera jucarii montessori din lemn, care incurajeaza jocul si dezvoltarea. Daca esti in cautare de materiale educationale pentru copii, LaPetiteArmoire este locul potrivit. Produse din lemn viu colorate si in forme amuzante pentru ca invatarea sa fie mai distractiva. Jucarii pentru fete si baieti care dezvolta armonios toti copiii.

Jucăriile Montessori sunt concepute pentru a încuraja creativitatea și dezvoltarea copiilor. Ele pot fi fie cumpărate, fie făcute acasă.

Teoria Montessori despre oameni și mediul lor a fost dezvoltată de medicul și educatorul italian Maria Montessori (1870–1952).

Jucăriile Montessori sunt cel mai important instrument pentru implementarea abordării educației Montessori.

Educația Montessori se referă la învățare și descoperire practică. Este un mod de a învăța care oferă copiilor un rol activ în propria lor educație. Copiii își pot explora și dezvolta interesele prin activități precum gătit, artă, muzică, studii sociale și multe altele. Cel mai important instrument pentru implementarea acestei abordări sunt jucăriile Montessori.

Aceste instrumente educaționale îi ajută pe copii să-și dezvolte propriile abilități, încurajându-i să exploreze și să învețe prin experiențe senzoriale. Aceste jucării oferă copiilor un spațiu sigur pentru a experimenta idei noi și a stăpâni noi abilități pe măsură ce cresc.

Cateva beneficii :

  • Materialele sigure, moi și ușoare sunt perfecte pentru ca micuțul tău să le exploreze.

  • Jucăriile Montessori contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine și a gândirii logice.

  • O gamă largă de jucării educaționale pentru diferite grupe de vârstă.

Go to Top