window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Biciclete si Balansoare pentru Copii

Balansoarul retro calut

Care este cea mai iconica jucarie pentru copii? Biciclete si balansoare ? Acesta este fara indoiala calutul balansoar. www.lapetitearmoire.ro ofera mai multe modele spre deliciul copiilor. Intotdeauna caii au fost folositi ca model de jucarii iar istoria calutului balansoar din lemn dateaza de secole. Intr-adevar, inainte de aparitia automobilului, acesta era cel mai popular mijloc de transport. Prin urmare, era normal ca el sa-i faca pe multi copii sa viseze. Inainte de a avea varsta permisa pentru a urca pe unul adevarat, se vedeau deja galopand cu parul fluturand în vant pe calutul lor balansoar.

Calut balansoar din lemn

Daca pentru o lunga perioada de timp s-ar putea crede ca balansoarul calut din lemn este de moda veche, trebuie doar sa vezi un copil urcat pe el pentru a realiza ca nu este adevarat ce se spune. Ideea aventurii este intotdeauna legata de cai, ceea ce nu putem spune despre triciclete sau biciclete. Calutul balansoar are, prin urmare, inca o poveste lunga în fată. Acesta este motivul pentru care www.lapetitearmoire.ro nu poate sa renunte la ideea de a avea in gama de produse aceasta jucarie clasica si legendara.

Recomandat de la 12 luni, calutul balansoar este ideal pentru a ajuta in dezvoltarea copilului.

O larga selectie de biciclete

Bicicletele de echilibru, numite si biciclete de invatareare, au multe avantaje pentru micuti! Bicicleta de echilibru arata ca o bicicleta normala, dar nu are pedale, astfel încat copilul are picioarele direct pe sol. Pentru a inainta, trebuie sa-si foloseasca picioarele pentru a impinge. Copilul isi gestioneaza astfel echilibrul si viteza prin accelerarea si franarea cu picioarele. Pe masura ce foloseste bicicleta de echilibru, copilul se va simti in largul lui la plimbare și isi va gestiona echilibrul ridicand chiar ambele picioare atunci cand se deplaseaza inainte si inapoi. El va sti sa-si transfere greutatea atunci cand este necesar si o va face treptat fara sa cada. Pe scurt, bicicleta de echilibru din lemn este o modalitate perfecta de a dezvolta abilitatile motorii si echilibrul copilului tau, mai bine decat tricicleta sau rotile mici adaugate bicicletei. Vei gasi pe lapetitearmoire.ro, o mare selectie de biciclete de echilibru in toate culorile si pentru toate gusturile!

Cumpara o bicicleta de echilibru pe LaPetiteArmoire

Bicicleta de echilibru a fost inventata in 1817 de un anume Karl Von Drais la inceput mai degraba pentru adulti.cunoscuta sub denumirea de velociped. Astazi, este folosita mai mult ca mijloc de locomotie pentru copiii mici, dar mai ales ca mijloc de a invata sa mearga cu bicicleta. Ajuta la dezvoltarea echilibrului in coordonarea motorie.

Intr-adevar, un copil care a invatat sa mearga cu o bicicleta de echilibru nu va avea probleme atunci cand va începe sa foloseasca bicicleta, in comparație cu copiii care invata sa mearga cu bicicleta cu rotile mici ajutatoare. Cu aceasta, copilul va invata mai intai ce este echilibrul inainte de a pedala. Unui copil care a folosit aceasta tehnica ii va lua  foarte putin timp pentru a invata sa mearga cu bicicleta , un eveniment magic în viata fiecarui copil. Moulin Roty ofera biciclete de echilibru care promit plimbari placute.

 

Gaseste pe LaPetiteArmoire.ro o bicicleta pentru copii!

Oferim biciclete de echilibru foarte elegante si la moda, usor de utilizat pentru copiii mici.

Go to Top