Nu-ti place să ambalezi cadouri? Ne ocupam noi!

AMBALARE CADOU: SIMPLU SI GRATUIT

Puteti trimite orice articol disponibil pe lapetitearmoire.ro ca si cadou!

Vrei sa faci o placere cuiva si nu ai timp sa ambalezi cadourile intr-un mod original? Nimic mai simplu decat sa lasi aceste griji in seama noastra.

Iti ambalam  noi cadourile. Tie iti ramane doar sa oferi personal cadoul frumos ambalat – sau sa-l trimiti la adresa dorita.

Inainte de a finaliza comanda lasa un mesaj in campul dedicat. De restul ne ocupam noi.

Cum se poate comanda ambalarea cadoului?

Inainte de a finaliza comanda lasa un mesaj in campul dedicat. De restul ne ocupam noi.

Ambalarea cadoului este inclusa in pret!

Pentru a adauga un ambalaj cadou la produse, adauga produsul in cosul de cumparaturi si treci prin procesul de comanda.

Cand ajungi la sectiunea Adresa de livrare, deruleaza pana la sectiunea de jos intitulata Note Comanda si noteaza acolo daca vrei sa fie impachetate cadou,

mesajul dvs pentru bebelusul preferat !

Adauga un mesaj personalizat

Un cadou nu poate fi oferit niciodata fara un mesaj, motiv pentru punem gratuit la dispozitia fiecarui client (la cerere) o felicitare.

Pentru a-ti face cadoul si mai unic, ai optiunea de a adauga un mesaj personalizat. Detaliile le notezi in sectiunea Note comanda.

Alege modalitatea de livrare la domiciliul tau sau direct la destinatar

In cazul livrarii direct la destinatar, ai grija sa schimbi adresa de facturare cu adresa ta. Astfel, nici un pret nu va aparea pe colet, iti promitem :)

Poti opta pentru serviciul de ambalare cadou indiferent de metodele de plata sau livrare alese. Acest lucru inseamna ca iti putem livra si tie pachetul, gata ambalat cadou, tu urmand sa il inmanezi personal destinatarului.

Nu mai ezita, toate ideile bune de cadou le gasesti garantat aici!

La noi gasesti cadouri care sa nu ajunga intr-un dulap ci sa fie vizibile si sa aminteasca in fiecare zi de dragostea cu care au fost daruite

Aici vei intalni cea mai mare gama de produse si toate sunt livrate din stoc.

Nu stii ce cadou sa le oferi celor dragi? Alege un card cadou  perfect pentru orice ocazie. Cei dragi isi vor putea alege produsele preferate!

Pentru ca stim cat de greu poate fi sa alegi cadoul perfect, iti oferim o solutie care nu poate fi altfel decat pe placul tuturor!

Daca totusi nu ai gasit informația dorita, suntem bucuroase sa te ajutam personal!