1. Informații despre lapetitearmoire

1.1. Acest regulament referitor la gestionarea datelor cu caracter personal este deținut firma S.C. Mininova Market S.R.L, cu sediul in Domnesti, str. Intr.Curtea Domneasca  nr 8, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/865/01.03.2016 si C.U.I. 35734581 , avand cont deschis la  ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara, nr.48, S1, 011745, Bucuresti, Romania RON: RO93INGB0000999905693137 (menționata în continuare drept„lapetitearmoire“)emite principiile de prelucrare a informațiilor personale ale vizitatorilor paginii de internet www.lapetitearmoire.ro ( „pagina web”), mai cu seamă a utilizatorilor înregistrați (menționați în continuare drept (menționați în continuare drept „utilizatori”) și a clienților lapetitearmoire, care plasează comenzi prin intermediul paginii web ( „client“).

1.2. Lapetitearmoire este răspunzător de prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de administrator și determină scopul și mijloacele prin care vor fi procesate datele cu caracter personal.

2. Ce fel de date personale prelucrăm?

2.1. Datele furnizate de clienți. Prelucrăm datele personale ale utilizatorilor și clienților noștri. În principal, sunt acele date personale furnizate în timpul înregistrării pe lapetitearmoire, sau în timpul plasării comenzii dvs.

2.2. Aceasta date includ în special adresa de e-mail cât și, în cazul clienților, numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și detaliile de plată. Dacă doriți, puteți include și alte informații, cum ar fi adresa dvs. de la birou sau informații privind disponibilitatea dvs. pentru livrarea comenzii.

2.3. Datele personale de pe Facebook.Dacă utilizați pagina de socializare Facebook, veți permite accesul lapetitearmoire la profilul dvs. public, data nașterii, locația curentă și adresa de e-mail. Din profilul dvs. public de pe Facebook fac prte și numele și prenumele dvs., fotografia de profil, categoria de vârstă, sexul și alte informații publice în funcție de cum v-ați setat profilul.

2.4. lapetitearmoire nu colectează și nu prelucrează alt gen de date personale, cum ar fi cele cu caracter sensibil, de exemplu, starea dvs. de sănătate, etnie sau religie, șamd.

3. În ce scopuri vă procesăm datele cu caracter personal?

3.1. Numele și prenumele, precum și detaliile de contact vă sunt procesate pentru a vă putea procesa comanda plasată de dvs., respectiv, pentru a putea îndeplini contractul dintre lapetitearmoire și client. Prelucrarea datelor în acest caz, este inclusă pe decursul tuturor activităților, de la înregistrarea, prelucrarea, inclusiv plata și livrarea bunurilor comandate. Dacă acetse informații nu sunt furnizate lapetitearmoire, aceasta din urmă nu își poate îndeplini angajamentul comenzii dvs.

3.2. Pentru a putea prezenta oferta de produse de care dispune, lapetitearmoire se folosește de următoarele date personale: adresa de e-mail și uneori numărul de telefon pentru notificări ocazionale prin SMS. În acest caz, trimitem un mesaj comercial despre produsele pe care le-ați achiziționat deja . Procesarea datelor se realizează pentru îndeplinirea intereselor legitime pe care le are lapetitearmoire sub formă de marketing direct cu caracter limitat. Lapetitearmoire nu are nevoie de consimțământul dvs. pentru acest gen de comunicări, însă vă permite să vă dezabonați în orice moment sau să vă opuneți unei astfel de procesări. Clienții care se înregistrează după intrarea în vigoare regulamentului lapetitearmoire, pot primi mesaje comerciale pe baza unui consimțământ, total voluntar, iar nerealizarea acestuia nu va afecta finalizarea comenzii. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment dând click pe link-ul corespunzător găsit în fiecare mesaj primit de la lapetitearmoire sau în setările contului de utilizator. Dacă vă retrageți consimțământul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicări, și nici pentru motivele menționate mai sus, pentru a realiza intereselor legitime ale lapetitearmoire.

3.3. Pentru a face publică oferta produselor lapetitearmoire și pentru promovarea ofertei lapetitearmoire, se utilizează în principal o adresă de e-mail pentru comunicare. În acest caz, procesarea se bazează numai pe consimțământul, dvs., care este în întregime voluntar și puteți continua să utilizați pe deplin site-ul nostru dacă nu doriți să vă acordați consimțământul.  Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, dând click pe link-ul corespunzător găsit în fiecare mesaj de comunicare sau în setările contului de utilizator.

 

4. Anularea consimțământului și anularea primirea comunicatelor sau mesajelor lapetitearmoire

4.1. Comunicatele companiei. Utilizatorii și clienții lapetitearmoire  se pot dezabona în orice moment de la primirea comunicatelor:

  • trimițându-vă dezacordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal  la adresa de e-mail valentina@lapetitearmoire.ro

5. Cine are acces la datele personale?

5.1. În primul rând, datele personale sunt prelucrate de către lapetitearmoire și de către personalul său. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea și acest angajament continuă chiar și după ce sa încheiat cooperarea cu lapetitearmoire.

6. Care este durata de procesare a datelor personale?

6.1. Lapetitearmoire procesează datele personale pentru a putea îndeplini și realiza contractul pe întreaga durată a comenzii, inclusiv plata și livrarea bunurilor. Conform legii, lapetitearmoire  păstrează unele dintre datele conținute în documentele contabile.

6.2. Comunicările sunt trimise utilizatorilor atât timp cât acest lucru este acceptat de către client. Acestea sunt trimise până când clientul se dezabonează sau până când își exprimă dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

7. Ce drepturi aveți?

7.1. În legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteți să contactați lapetitearmoire și să o solicitați:

  • Informații privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de lapetitearmoire cu privire la scopul și natura prelucrării datelor cu caracter personal, inclusiv informații despre potențialii beneficiari ai datelor cu caracter personal, în afara lapetitearmoire. Informațiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt menționate în aceste regulament.
  • Accesul la datele pe care le-ați furnizat către lapetitearmoire, fie în timpul înregistrării, fie în timpul lansării unei comenzi. Dacă se exercită acest drept, lapetitearmoire vă va confirma dacă și care date personale sunt prelucrate și, dacă este cazul, vă vor fi puse toate la dispoziție, împreună cu informațiile despre prelucrarea acestora.
  • Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete. Numai în cazul informațiilor actualizate corect vă poate asigura lapetitearmoire realizarea comenzii plasate de dvs.
  • Ștergerea datelor cu caracter personal (așa-numitul drept de a fi uitat) sau prelucrarea limitată a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dacă lapetitearmoire nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. În îndeplinirea acestor condiții, lapetitearmoire vă va șterge total sau parțial datele.

7.2. În plus, clienții Lapetitearmoire pot contesta prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul trimiterii de comunicări irelevante sau a unor evaluări a preferințelor de cumpărare, în baza cărora lapetitearmoire va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

 

8. Securitatea datelor

8.1. Lapetitearmoire este responsabil de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR). Lapetitearmoire acordă pune mare preț pe securitatea din punct de vedere tehnic și organizațional când prelucrează date cu caracter personal.

8.2. Toate datele cu caracter personal în formă electronică sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie să dispună direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat printr-o parolă și un firewall. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de lapetitearmoire și îmbunătățind continuu protecția.

9. Contact

9.1. Dacă aveți orice fel de nelămurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerați că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: valentina@lapetitearmoire.ro sau la numărul de telefon: +40 318 1064 49

10. Valabilitate

10.1. Acest regulament intră în vigoare începând cu 23.05.2018.