//Botosei Bebelusi, Papucei si Pantofiori Bebe - Design Animalute

Botosei Bebelusi, Papucei si Pantofiori Bebe

Botosei Bebelusi, Pantofiori si Papucei bebe de pana la 6 luni. Papucei de casa din animalute si caldurosi, perfecti pentru iarna. Boteseii de la Moulin Roty sunt perfecti pentru confortul picioruselor mititele ale bebelusilor. In curtea LaPetiteArmoire puteti auzi cum catelusul, soricelul, pisica, iepurele, se joaca intr-o armonie deplina. Pantofiori bebe adunati intr-o colectie eleganta, realizata din materiale precum in, bumbac, catifea moale si tricot.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor