window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Rucsac Bebelusi si Copii

Deschide usa imaginatiei cu un rucsac copii: Domnul Lup, Doamna Soarece sau Domnul Elefant sunt rucsacele ideale care vor transforma aniverasarea micutului intr-un moment memorabil cand micutul va primi acest must-have in dar. Cand ai nevoie de un cadou inedit si extrem de util alege un rucsacel pentru cel mic.

www.lapetitearmoire.ro este locul unde gasesti o gama larga de rucsacuri pentru bebelusi. Perfecte pentru gradinita, parc sau mici excursii, sunt suficient de mari pentru a transporta tot ce ai nevoie.
In buzunarul principal poti introduce hainute de schimb, o mica gustare, sticluta cu apa, ba chiar si o jucarioara. Bretelele sunt reglabile ceea ce permite copilasului sa il poarte fara nici o grija. Unele dintre rucsacuri au buzunare cu fermoar ceea ce le face foarte practice si sigure.
Sunt ergonomice si permit copilasului sa isi transporte toate lucrusoarele sale dragi.
Sunt confectionate din materiale rezistente si in culori potrivite pentru orice tinuta. Le poti pastra si folosi mult timp, incepand cu primii pasi si pana la gradinita.

Go to Top