window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Incaltaminte pentru Bebelusi si Copii – Easy Peasy

Alege incaltaminte pentru bebelusi si copii de calitate superioara. Probabil cei mai calitativi pantofiori de pe piata. Confectionati cu atentie din piele naturala si blanita naturala. Import Franta. Descopera oferta!

 

Easy Peasy este un brand francez care ofera pantofi  pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 ani. Avantajul acestui brand este fabricarea pantofilor: 100% piele de miel tabacita vegetal. Sunt jucausi, plini de culoare si, mai presus de toate, foarte respectuosi cu mediul. Parintii adora fetele confortabile si grafice ale papucilor si, mai presus de toate, sunt concepute pentru a se potrivi perfect piciorului. Pentru siguranța celor mici, acesti pantofiori sunt fabricati fara crom si sunt lipiti cu lipici pe baza de apa, care este netoxic. Ca o mica anecdota, Easy Peasy inseamna tradus din engleza „simplu”.

Pantofiorii EASY PEASY s-au nascut dintr-o simpla observatie … De ce sa nu oferi bebelusului pantofiori „ecologici” care sa dea piciorului toata libertatea. EASY PEASY se poate lauda cu utilizarea pieilor tabacite cu legume, fara chimicale si fara crom. Totul fiind lipit cu apa! Iata un pantof pentru copii 100% ecologic.

Pantofii EASY PEASY sunt pentru bebelusi si copii cu varsta de pana la aproximativ 5 ani. Utilizarea va fi in principal in interior, acasa, la gradinita, scoala sau uz casnic.

Cu EASY PEASY, copiii vor putea alerga prin casa fara a aluneca; de fapt, acesti pantofiori au talpa din cauciuc natural sau „velur” antiderapant. Partea superioara din piele naturala este confortabila si se conformeaza formei piciorului datorită flexibilitatii sale. Acest lucru este pastrat si prin tratarea pielii cu coloranțti de apă.

Ceea ce caracterizeaza EASY PEASY este forma nestructurata a acestor pantofiori, care se pot potrivi picioarelor subtiri, dar si picioarelor „rotunde”, mai grasune. Pantoful EASY PEASY poate fi, de asemenea, incaltat  cu usurinta datorita unui sistem elastic din jurul gleznei, care il face mai usor de incaltat si descaltat!

Go to Top