window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Jucarii Recreative

Va prezentam o gama variata de jucarii recreative care dezvolta potentialul creativ, imaginatia celor mici si ii ajuta pe acestia sa creeze propriile scenarii cu fiecare joc. Cuprind activitati adaptate pentru a lasa creativitatea copilului sa vorbeasca de la sine. Acestea ii vor antrena si libertatea de expresie si ii vor dezvolta abilitati sociale

GATA PENTRU A DEVENI EROUL SAU EROINA VISELOR TALE?

O petrecere de succes este o petrecere in care cel mic poate deveni supereroul sau supereroina viselor sale, nu? Pe site-ul nostru lapetitearmoire.ro, oferim o selectie de costume si accesorii originale si colorate, esentiale pentru petreceri costumate si alte zile de nastere deghizate demne de acest nume. La Trixie, gasesti cape originale in forma de animale cu care copilul nu va trece neobservat, sigur!

Deghizari colorate si originale, care vor dezvolta imagintia copilului. Vor inventa povesti cu supereroi si sabii  cu aceste deghizari de calitate, in tesaturi frumoase. Un cadou distractiv, esențtial pentru copii. Pe lapetitearmoire.ro, veti avea posibilitatea sa adougatio felicitare gratuita la cadou si sa optati pentru un ambalaj frumos, daca doriti.

MOULIN ROTY, INVENTEAZA-TI VISUL

In aceasta sectiune, descoperiti lanternele cu povesti cu cutiile lor de cinema si umbrele de seara de la Moulin Roty.

Acestea constau dintr-o lanterna in care sunt inserate discuri care permit proiectarea imaginilor pe un perete sau tavan … Fiecare disc include o serie de 8 imagini care povestesc o poveste pe tema unei colectii Moulin Roty.

Cutiile de cinema fac poveștile de seara si mai dulci. Du-te la cinema in camera celui mic.

Cu umbrele de seara, veti putea spune o multime de povesti copiilor si invers. Siluete si forme de carton pe diferite teme, ideale pentru culcare, pentru a inventa povesti si pentru a permite copiilor sa isi dezvolte simtul imaginatiei.

CADOURI PERFECTE PENTRU VISATORII FAMILIEI TALE

Pe lapetitearmoire, vei avea posibilitatea de a adauga o felicitare la cadou si de a opta pentru un ambalaj frumos, daca doriti.

.

Go to Top