Cutii Depozitare Jucarii si Cos Pliabil pentru Jucarii

Invata copilul sa fie responsabil si sa isi stranga singur jucariile dupa ce se termina de jucat. Astfel, vei evita momentele dureroase in care tu calci pe diferite jucarii imprastiate peste tot. Copilasii sunt stimulati sa isi stranga jucariile cand au o sacosa sau cutii depozitare jucarii. Alege una sau mai multe dintre cutiile de depozitare pentru jucarii de mai jos si casa va fi mereu curata, iar copilul tau mai responsabil de mic. Ai putin spatiu la dispozitie? Alege un cos pentru jucarii pliabil, pe timpul zilei salteluta pe care copilul se poate juca in siguranta, ulterior se poate strange sub forma unei plase.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor