window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

ANTEMERGATOARE SI JUCARII DE TRAS SAU IMPINS

CELE MAI COOL ANTEMERGATOARE PENTRU BEBELUSI

Pe masura ce copilul creste, el incearca sa se deplaseze singur. Pentru a-i facilita invatarea, oferi-i un antemergator care sa-i ofere incredere si stabilitate. Antemergatorul este un dispozitiv care poate fi folosit de bebelusi si copii mici care nu pot merge singuri pentru a ajunge dintr-un loc in altul. De cele mai multe ori adresate copiilor mici, cel mai adesea au o baza din lemn care se sprijina pe roti si ofera support bebelusului, astfel incat acesta sa poata avansa dupa cum doreste. El isi va dezvolta singur echilibrul si tanand in carucior dupa ele jucariile preferate. Isi poate pune jucariile acolo si le poate lua la plimbare cu el prin casa.

In departamentul nostru dedicat, diferitele universuri sunt puse in scena prin intermediul micilor personaje iconice din diferitele colectii. Daca optati pentru antemergatoare Moulin Roty, de exemplu, puteti descoperi caruciorul nostru albastru care poarta amprenta lui Fernand, pisica rautacioasa din colectia Les Mustaches.

CATEVA SFATURI PENTRU ALEGEREA UNUI ANTEMERGATOR DIN LEMN

In ceea ce priveste antemergatoarele, va putem recomanda frumosul Dans la jungle de la Moulin Roty. Fabricat din lemn vopsit in albastru si figura frumoasei pantere Zimba, se va dovedi ideal pentru dezvoltarea mersului in acelasi mod ca si noul sau amic, antemergatorul Sous mon baobab ilustrat cu Paprika leul din iarba savanei. Antemergatoarele de mers pe jos vor deveni tovarasi pretiosi pentru bebelusi si le vor permite sa isi imbunatateasca echilibrul si increderea.

O JUCARIE PENTRU A INVATA COPILUL SA MEARGA SINGUR

O selectie de jucarii de tras din lemn natural pentru a trage cu o franghie si pentru a distra copilul in timp ce isi dezvolta abilitatile motorii, echilibrul si coordonarea miscarilor sale. Copilului ii va placea selecția noastră de jucarii Moulin Roty cu universul lor specific si personajele lor amuzante. In forma de tren sau de animal, exista jucarii colorate si dragute pentru a va distra copilul si a-l insoti in toate calatoriile sale.

De indata ce poate merge, da-i o jucarie pentru a se plimba fericit prin casa. Pentru cadoul lui de la 1 an, alege sa-i oferi un cadou care sa-i permita sa-si dezvolte muschii si abilitatile motorii.

OFERA O JUCARIE PENTRU A DESCOPERII CEL MIC FRUMUSETEA PLIMBARILOR

Jucariile de tras sunt deseori concepute cu un design unic si de foarte inalta calitate, micutul va gasi personajele tandre si originale ale marcii preferate- Moulin Roty. Un elefant cu o palarie frumoasa sau familia gastelor care se plima in coloana, Gaseste tovarasul ideal care iti va face copilul se indragosteasca in timp ce ii stimuleaza sa invete sa mearga. O poate lua cu el oriunde doreste si se poate distra tragand-o prin casă fara sa deranjeze, deoarece rotile sunt din materiale de calitate. Jucariile de tractiune din selectia noastra sunt cadoul perfect pentru prima aniversare.

Nu ezitati sa descoperiti selectia noastra de jucarii care va vor incanta copilul!

Go to Top