Aveti de gand sa ajungeti cu copii la Disneyland Paris?

Disneyland…. M-am gandit ca v-ar fi utile cateva tipsuri  de economisire a timpului despre care nu știe chiar toată lumea:

Single Rider.

Tentația este mare să vreți să vă dați împreună cu membri familiei și este de înțeles, mai ales la atracțiile pentru cei mici.  Dar sunt și cele în care copiii nu au voie (nu au înălțimea minimă cerută) sau pur și simplu nu vor (teamă, nu-i atrage… găsesc ei motiv). Cum copilul din voi va vrea, nu-i bine să-l lăsați să plângă surd și să tânjească în interior :).

Multe atracții dintre cele „thrilling” au un culoar dedicat Single Rider. Asta înseamnă ca vei ajunge să te dai cu un străin lângă tine în Roller-Coaster și e tare fain să urlii și să plângi de frică :),  fără să te faci de râs în fața copilului.  Avantajul enorm este că nu sunt prea mulți care să apeleze la acest culoar și de multe ori te duci glonț până te sui și te dai, fără a aștepta nici măcar o secundă la coadă.

Fastpass 

la unele dintre atracții, poți valida biletul la o mașinărie de la intrare, pe care scrie chiar FASTPASS, și vei primi o oră aproximativă de întoarcere la care trebuie să te prezinți, când vei putea să intri fără să mai stai la coadă (sau vei sta la o coadă mult mai mică, alături de ceilalți care au apelat la varianta asta). Între timp, poți să mergi să mănânci, să îți cumperi un suvenir sau să faci orice altceva îți trece prin cap și  salvezi astfel din timpii morți petrecuți la cozile interminabile. Din păcate, nu poți să îți înregistrezi biletul la mașinăriile mai multor atracții în același timp, așa că poți avea un singur fastpass valabil cât timp îți faci de cap prin parc, în loc să te prelingi pe paviment din cauza așteptării prea lungi.

Baby Exchange

puțini știu și folosesc acest avantaj enorm. După cum spuneam și mai sus, uneori copilul nu poate sau nu vrea să se dea într-o atracție pe care tu și partenerul nu vreți să o ratați. Ce te faci dacă e coadă mare, nu ai nici FastPass și nici Single Rider, că nu iți vine să stai de două ori să aștepți, o dată tu, o dată partenerul, pentru că cineva trebuie să stea cu copilul, nu?

Ei bine cei de la Disneyland s-au gândit și la acest aspect și ai la dispoziție metoda Baby Exchange. După ce unul dintre parteneri a terminat cursa în atracția respectivă, anunță unul dintre Cast Members că celalalt partener așteaptă la ieșire cu copilul și că vrea să se dea și el. Aceștia vă vor însoți la ieșire, și după ce preluați copilul, celălalt partener este condus direct în față ca să se dea imediat. Genială treaba!

Extra magic hours

dacă te cazezi la hotelurile de la Disneyland, vei avea acces gratuit în parcuri cu două ore mai devreme față de ora de deschidere (adică la 8 a.m.), în care nu va trebui să aștepți deloc la coadă și vei putea să te bucuri de multă libertate.

Happy Birthday telefon de la Mickey/Minnie .

Daca este aniversarea copilului, mergeti la City Hall, chiar la intrare in parc pe stanga, discutati cu cineva de acolo. Va va intreba ce limba vorbeste  si, pregateste  un apel surpriza pentru aniversat/a.E o amintire de neuitat , garantez 🙂

Plus ca tot acolo primeste un sticker cu Happy Birthday si toata ziua animatorii din parc ii fac  diverse surprize sau il/o saluta.

Disney Shopping Service

dacă te trezești în mijlocul zilei cărând după tine vreo trei plase de jucării și alte suveniruri personalizate, plus un copil entuziasmat , să știi că te-ai cam păcălit.Ai posibilitatea să soliciți în momentul achiziției transferul produselor la Disney Store, magazinul principal de la ieșirea din Disney Village și să le ridici la plecare, începând cu 6 p.m. Dacă stai la un hotel Disney, transferul se va face direct la magazinul de acolo și vei putea lua sacoșile pline începând cu ora 8 p.m. Serviciul este valabil până la ora 4 p.m. și e gratuit.🙂

Ilinca si Belle - lapeitearmoire.ro

Ilinca si Belle – lapeitearmoire.ro. Prima calatorie la Disneyland

Ma gandesc uneori ce a repezentat pentru mine sa ajung la 30+  ani la Disney. Si cum ar fi fost sa fi avut vreo 7-8 ani, sa ma bucur cu alti ochi si alta traire. Caci  nu am vazut nicaieri atat de multi copii fericiti pe mp.  Sau atat de multi care primisera cadou de ziua lor o aventura in parc. Caci, ce poate primi un copil mai frumos decat asta?

 

Is a small world - Ilinca - prima calatorie la Disneyland

Is a small world – Ilinca – prima calatorie la Disneyland

 

Inta- aniversare Disneyland

Inta- aniversare Disneyland

 

Emotii - Inta- Prima vizita la Disenyland Paris

Emotii – Inta- Prima vizita la Disenyland Paris

 

 

Discutii private cu Mickey- Inta Disneyland Paris

Discutii private cu Mickey- Inta Disneyland Paris

 

 

 

 

Mami Vali