Știu că ai multe lucruri de cumpărat când în familia ta apare un bebeluș, dar produsele pentru băița celui mic ar trebui să se afle în permanență pe lista ta de cumpărături. Ele sunt esențiale pentru îngrijirea lui, dar și pentru confortul din timpul băiței.

Iată ce produse ar trebuie să conțină trusa pentru baie a bebelușului:

36478-v2

I. Șamponul special pentru copii – știu că sunt multe modele, iar ofertele sunt foarte variate, dar, ca să-ți fie mai ușor, ține cont de cele trei reguli:
1. Șamponul nu trebuie să conțină parfum, fiindcă îi pot apărea iritații, din cauza substanțelor chimice.
2. Optează doar pentru șampoanele hipoalergice. Ele îți garantează că nu conțin substanțe care să-i provoace alergii.
3. Cu formula „fără lacrimi” – micuțul tău o să scape de usturime când îi intră spuma în ochi.
II. Gelul de duș sau săpunul – Obligatoriu trebuie să aibă pH neutru, ca să protejeze pielea sensibilă a micuțului tău și să o hidrateze. Pielea bebelușului este foarte sensibilă, tocmai de aceea trebuie să-i cumperi doar produse făcute special pentru el. Un gel de duș sau un săpun pentru adulți i-ar usca pielea.
III. Loțiunea sau crema de corp amândouă hidratează pielea delicată a bebelușului și previn apariția iritațiilor și a eczemelor. Le poți folosi pentru masaj sau i le poți aplica după schimbarea scutecului, ca să eviți iritațiile.
Dacă tot vorbim despre baie, atunci trebuie să vorbim și despre cădițe. Nu recomand să-i faci băiță celui mic într-o cada normală, pentru că nu poți avea control total asupra lui. O cădiță cu formă anatomică ar fi ideală pentru bebe, ca să nu îi intre apă în urechi și să se simtă confortabil pe tot timpul băiței. Ține cont că apa nu trebuie să aibă mai mult de 32°C, altfel o să-i oferi un mare disconfort.

Prosoapele pentru față și corp trebuie să fie moi, din bumbac 100%.

Prosoapele din material sintetic nu absorb apa și irită pielea bebelușului.
Urmariti progresul cresterii bebelusului dupa fiecare baie cu acest adorabil prosop alb cu insertii argintii:
GrowTowell
Nici jucăriile nu trebuie să lipsească din trusa lui de baie. Rățuștele, peștișorii , cartile de baie îl relaxează și îi distrag atenția de la alte lucruri. Transformă-i băița într-o distracție! O să-l faci să se simtă mai bine și o să uite de frica de apă.
download
Cu toate aceste  produse  o să-ți fie mai ușor să-i acorzi toată îngrijirea de care are nevoie. Bucurați-vă cu micuțul vostru de viitoarele băițe!
36482-1