Cum a luat nastere LaPetiteArmoire ?

LaPetiteArmoire s-a născut din dorința de a oferi ceva deosebit consumatorilor din Romania. Punem la dispoziție cumpărătorului cadoul perfect care să nu ajungă într-un dulap ci să fie vizibil și să amintească în fiecare zi de dragostea cu care a fost dăruit. Acesta să conțină produse de calitate, să fie excelent împachetat și cel mai important, să ajungă la timp. Așa am ajuns la ideea de a lansa produse creative care să completeze perfect ocaziile fericite din viața fiecăruia dintre noi.

Prin ce ne diferentiem ?

Fie ca vorbim despre cadouri pentru nou nascuti, despre cadouri pentru ocazii speciale sau pur si simplu de un cadou fara motiv , toate produsele  au fost atent selectionate pentru a nu face rabat de la calitate .

Toți colaboratorii noștri au o vastă experiență în oferirea de cadouri de neuitat, iar rețeaua de furnizori acoperă o foarte mare parte a Europei.

Portofoliul de produse este în continua dezvoltare, prin urmare, la fiecare vizită pe site-ul nostru veți găsi noi și noi idei uimitoare de cadouri pentru cei dragi.

Timpul de livrare scazut al produselor cumparate este esential. Livrarea se face prin curier în 24 de ore de la plasarea comenzii sau în aceeași zi dacă este ridicată direct din showroom-ul LaPetiteArmoire.

Pentru clienții din București există un serviciu de livrare express în 2 ore dacă se plasează comanda până la ora 14.

Te premiem din start ! 

Întrucât încrederea și fidelitatea clienților sunt foarte importante pentru noi, LaPetiteArmoire a pregătit o ofertă de bun venit :  toate produsele au o reducere de 10% dacă va inscrieti la newsletterul nostru.

Ce inseamna La Petite Armoire cu adevarat?

Cadouri unice pentru copii 0-5 ani si pentru mamici insarcinate.

O gama variata de produse, diverse categorii, incepand cu perioada prenatala, o gama diversificata de jucarii si cadouri pentru cei mici, care vor umple anii copilariei de culoare si veselie.

Apasa butonul  Categorii și dă start inspirației pentru un cadou minunat!

 

Cu drag,

Anca si Valentina