Imi place sa merg la Carturesti, sa ma pierd printre povesti cu coperti si mici lucruri nemaintalnite.


Asa ca m-am bucurat cand Val mi-a trimis o invitatie la un eveniment : Lansare de carte: ‘’Impreuna pana la capatul lumii”.

Autoarea, Mihaela Cosescu, un om cald inconjurat de oameni luminosi care au venit cu drag sa ii fie alaturi, mi-a transmis o stare de bine si sentimentul ca am castigat ceva in urma participarii la eveniment, de fapt am si castigat…la propriu

Prezentarea a inceput cu descoperirea subiectului cartii, care este cu si despre familie, cu raspunsuri date de un copil ce isi ajuta familie aflata in impas sa se regaseasca si sa isi aduca in prim plan motivele care i-au adus impreuna la inceputuri. Interesanta abordarea, de abia astept sa vad ce intrebari va pune fiul meu dupa ce o sa citim impreuna cartea. ‘’Este o poveste despre dragostea care vindeca, despre dragostea care spera, despre dragostea care ne duce spre liman”, dupa cum spune una dintre recenzii de pe spatele cartii. Frumos spus.

La indemnul lui Val mai cumparasem o carte a autoarei si m-am bucurat citind-o cu fiul meu, fiind tot o terapie de suflet pentru copii, pentru ca despre asta este vorba pana la urma, sa ne aparam sufletele puilor nostrii de efectul nociv al fantasmelor oamenilor mari din jurul lor, cu orice prêt….pana la capatul lumii. Cred ca am stat pre mult printre rafturi si m-am molipsit.

La final, cei care au cumparat cartea autoarei au participat la o tombola cu produse pictate manual de catre cea care a realizat grafica deosebita a cartii Xenia Oanta,designer, si alte surprize printre care si o participare la un seminar, sustinut de Diana Vijulie si Alexandra Moga, consilieri pentru dezvoltare personala si parenting, pe care l-am castigat eu, sunt o norocoasa.

Imi place sa ma pierd la Carturesti…un fel de capat al lumii.