Primul an de viata al fiecarui copil este plin de momente WOW! Fiecare gangurit, fiecare zambet, fiecare moment este unic si le poti pastra doar in inima. Ce poti face pentru a pastra macar o parte din aceste amintiri pretioase? Daca ar exista o capsula a timpului in care sa pui toate aceste emotii si trairi unice, ce minunat ar fi! Iti propun sa „pui altfel in rama” primul an al bebelusului.

Pentru a realiza ideile de mai jos este nevoie doar sa ii faci o fotografie lui bebe  cand implineste o noua luna din viaţa sa. Pastreaza  acelaşi stil, decor sau aceleasi elemente. Joaca-te cu ideile aşa cum iti place. Fii creativ/a.

  • Tort in fiecare luna. Pregateste-i un minitort cu o lumanare in fiecare luna si fotografiaza-l langa el.

  • Foloseste in cadru cifre:  pe body-uri, cifre volumetrice,  din plastic sau cuburi. Poti sa construiesti  un simbol grafic cu o cifra, folosind hartie, creioane colorate sau chiar plastilina. Joacă-te cu bebe, pana obţii o un zambet dulce surprins într-o fotografie.

  •  Cumpara-i o jucarie chiar din prima lună de viata. Apoi, fotografiaza-l luna de luna pe acelaşi fundal, împreună cu jucaria. Va fi mai uşor să observi cât de mare a crescut!

  • Printează pe foi albe sau colorate diferite mesaje, inclusiv vârsta copilaşului în fiecare lună!
  • Fa-i poze bebelusului stand pe diverse pagini dintr-un calendar de mari dimensiuni. Pune-l sa stea in fundulet, culcat, in pozitie de mers de-a busilea

 

  • Foloseşte un fotoliu sau un scaun drăguţ, de fiecare dată, şi fotografiaza- l pe bebe în fiecare luna! Poţi folosi o tabla pe care să scrii un mesaj dragut cu creta .

  • Fotografiaza-l intr-un decor adecvat fiecarei luni, cu elemente specifice: cirese pentru mai, scoici pentru lunile de vara, frunze colorate pentru lunile de toamna, costum tematic de Craciun.

Fiecare moment al bebelusului trebuie pretuit la adevarata sa valoare.