window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');
Acasa/Producatori/Bianca Gerogescu- pantofiori din piele lucrati manual

Pantofiori din piele lucrati manual –Bianca Gerogescu

Specializata in designul de incaltaminte si accesorii, Bianca Georgescu isi propune sa atinga perfectiunea pe care doar un pantof realizat manual o poate oferi. Integritatea vine cu experienta de ani de zile in ateliere din Bucuresti si Milano si au asigurat precizia si capacitatea de a aduce la viata visele din design.

In prima colectie pentru copii semnata de Bianca Georgescu este vorba despre pantofi moi si usor de incaltat, care stimuleaza beneficiile sanatoase ale mersului descult, cu protectia suplimentara pe care o ofera incaltamintea.

Pantofii barefoot sunt cea mai naturala forma de miscare pentru bebelusii care fac primii pasi. Purtand pantofi moi, usori si flexibili, picioarele copiilor au sansa de a se dezvolta asa cum este natural.

Bianca Georgescu Designer Roman

Bianca Georgescu Designer Roman

Foarte simpatici pantofiorii pentru bebelusi !

Creatiile sunt la fel de jucause pe cat sunt de moderne. Colectiile proiectate ecologic ne vor face literalmente sa ii adoram. Designurile grafice, patch-urile distractive sau franjurii foarte la moda, alegerea este a ta pentru copiii tai!

De ce ii adoram? Acesti pantofiori, la fel de la moda pe cat de confortabili, sunt cadoul perfect pentru pasionatii de moda in devenire.

Pantofiori din piele lucrati manual adorabili pentru bebelusi pentru orice ocazie

Go to Top