window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

VA INVITAM IN LUMEA NOII COLECTII MUSTACIOSII DE LA MOULIN ROTY !

Jucarii de plus muzicale, Colectia Les Moustaches, Moulin Roty

Iata un nou trio de prieteni motani: Fernand, Lulu si Alphonse, iubitori de muzica fina… tot timpul chic cu papioane si cravate! Insotiti de Doamna Bufnita vor face ravagii in cartier ! Cu instrumentele lor din alama, palariile si hainele cu dungi, va vor seta ritmul vietii de zi cu zi cu o colectie completa de produse, fiecare mai original decat altul.

Jucarii de plus si muzicale, Colectia Les Moustaches, Moulin Roty

In aceasta colectie de pisici, Moulin Roty va ofera jucarii moi, botosei pentru bebelusi, zornaitori, jucarii muzicale, jucarii de plus si multe alte accesorii pline de surprize.

Noutati neasteptate isi fac aparitia:includem aici perne de activitati sau decorative. Totul este reunit pentru a decora camera bebelusului cu culorile Mustaciosilor si pentru a o transforma intr-un loc cald si prietenos.

Veti gasi, de asemenea, produsele de suuces ale marcii: cutia pentru amintiri ale bebelusului pusculita, cutie muzicala sau lampa de veghe.

Pentru un somn bun, Moulin Roty s-a gandit la toate, cu o gama de produse asortate, in culorile albastru ca cerul la miezul noptii si galben mustar tipice colectiei Mustaciosii. Sacii de dormit, cuverturile de pat, caruselele muzicale si  saltelele pentru schimbat sunt, de asemenea, parte a petrecerii, cu luna și stelele care sa le tina companie.

Cu culori calde si finisaje delicate, Moulin Roty ne face din nou sa visam cu aceasta colectie Mustaciosii, plina de umor si fantezie.

LaPetiteArmoire cea mai mare gama de produse Moulin Roty !

Go to Top