window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');
Acasa/Producatori/TRIXIE Belgia - Inifinite imagination

Trixie – Comandati produse minunate pentru designul camerei pentru bebelusi de pe lapetitearmoire

Trixie Baby, sau pur si simplu denumit Trixie, inseamna moda si accesorii pentru copii , toate realizate in Belgia. Pentru ca eticheta produselor sa fie fericita, 3 termeni sunt foarte importanti:

Inspiratie: imaginatia infinita a unui copil este principala sursa de inspiratie pentru Trixie. Trixie creeaza produse minunate din tesaturi imaginative care creeaza un mediu de joaca unic pentru copii. Deci, chiar si cei mai tineri pot descoperi lumea in felul lor.

Trixie Belgia moda si accesorii pentru copii

Selectie larga: Ce proaspata mamica nu il stie? Momentul acela palpitant cand vii acasă cu bebelusul tau pentru prima data si il poti aseza pec el mic in camera pentru bebelusi amenajata cu drag. Datorita gamei extinse de la Trixie, va puteti echipa camera pentru copii cu produsele lor in functie gusturile voastre.

Sustenabilitate: Desi paleta de culori de la Trixie este foarte vesela, ei cred intotdeauna verde. Pentru ca numai daca producem in mod durabil, planeta noastra va rămane locuibila pentru copiii si nepotii nostri. Toate produsele Trixie sunt fabricate din bumbac organic si sunt certificate GOTS.

Create pentru copii si inspirate de copii- Trixie Baby are intr-adevar tot ceea ce doreste inima unei mame si care face fericita inima unui copil:

Prosoape de baie si poncho, cu modele dragute de animale pentru distractie la baie.

Rucsaci, genti pentru prescolari si, de asemenea, masti si accesorii pentru deghizare

Trixie Belgia moda si accesorii pentru copii

Și, desigur, o alte accesorii indispensabile pentru copii cum ar fi agatatoarea pentru suzeta.

Gama larga de produse este disponibila in multe colectii diferite, cum ar fi Lemon Squash sau Whippy Weasel: indiferent daca sunt colorate sau simple, cu modele vii sau mai degraba calme, la Trixie sunteti siguri ca veti gasi exact ceea ce trebuie pentru cel mic !

Toate produsele sunt de cea mai inalta calitate.

La noi puteti alege dintre multe culori si modele. Distreaza-te navigand si descoperind!

Go to Top