Puzzle pentru Copii – 1, 2, 3 Ani

Oferim o selectie de puzzle-uri frumos colorate care vor ajuta copilul sa dezvolte abilitati logice si intelectuale. Aceste jucarii puzzle pentru copii utilizeaza logica, precizia sau memoria. Copilul se poate juca singur sau impreuna cu alti copii si se distreaza in timp ce reface imaginea descompusa pe bucati. Animale, vehicule sau personaje se afla in centrul atentiei in selectia puzzle-urilor de la brandul preferat Moulin Roty. Un cadou simpatic, perfect pentru a petrece momente distractive impreuna cu copilul tau. Alege jocuri puzzle usoare pentru copii mici.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor