Jucarii de plus Muzicale pentru Copii

Haioase, colorate, mari sau mici, jucariile de plus muzicale pentru copii au rolul de a captiva bebelusii, inca de la primele luni de viata.  Jucarii de plus pentru bebelusi si copii , creeate  in scopul de a linisiti bebelusul inainte de ora somnului. Dispun de cantece de leagan linistitoare care adorm bebelusul. Pentru activarea melodiilor va trebui sa trageti cordonul proiectat in acest sens.  Dezvolta functiile muzicale : pe masura ce bebelusii asculta melodiile isi vor dezvolta propriul ritm muzical constinetiant suntele.  Creatorii au prevazut metoade de agatare a jucariilor de patut sau de scaunul de masina.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor