Jucarii din Metal – Outdoor

Jucarii potrivite pentru a se juca in parc alaturi de prieteni. Sau de ce nu ideale pentru mici cadouri de zi cu zi!
Moulin Roty ne face sa ne intoarcem in copilarie gratie colectiei de jucarii colorate din metal. Copilul dumneavoasta se va minuna la vederea titirezului cand se invarte sau a formelor care apar în partea inferioară a kaleidoscopului .El va descoperi aceste frumoase ilustrații pe tema circului, a galaxiei sau a mijloacelor de transport. Ilustratiile copilaresti prezinta pe tema circului leul, hipopotamul, tigrul în timp ce tema galaxiei dezvaluie tot felul de extraterestrii!

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor