Jucarii Multi-Activitati

Bebelusul se minuneaza in fiecare zi de tot ce il inconjoara de cand s-a nascut. Atunci cand cel mic vrea sa descopere lumea si nu poate merge de unul singur, puteti alege din selectia noastra de jucarii multi-activitati. Este tot ce are nevoie pentru a se distra si juca singur in voie. Ideale pentru ca stimuleaza simturile prin culorile vii, formele si texturile originale. Ele ofera bebelusilor o activitate constanta. Numeroasele accesorii si jucarii atasate il vor face pe cel mic sa fie atent si activ, astfel incat sa-si dezvolte coordonarea, abilitatile motorii si senzoriale.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor