Jucarii Dexteritate

Sunt frumoase, atractive si extrem de utile, tinandu-i ocupati pe micuți. Aceste jucarii încurajeaza copilul sa priveasca, sa asculte si sa atinga. Dezvoltarea acestor simturi este un pas important in cresterea armonioasa si stimularea multi-senzoriala. Invatatul la un bebelus se refera strict la cele mai de baza elemente, cum ar fi coordonarea ochilor, dezvoltarea capacitatii de a vorbi (nu de a rosti cuvinte, ci de a largi gama de sunete pe care le poate rosti) si coordonarea membrelor.
Gama de jucarii pentru bebelusi este inspirata de evolutia acestora si de lumea inconjuratoare. Jucariile de dexteritate pentru bebelusi au texturi prietenoase, diversificate si sunt usor de apucat.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor