Jucarii de Plus – Mici si Mari

O selectie de jucarii de plus care vor incanta copii. Materialul din plus este un derivat dintr-o tesatura asemanatoarea cu catifeaua, din lana, bumbac, matase, sau fibre sintetice. Jucariile moi de plus au evoluat acum si oferim o larga selectie in aceasta categorie. Un plus este partenerul ideal pentru bebe: moale, dragut, va fi langa el sa-l mangaie, sa-l linisteasca, sa il ajute sa isi infrunte furia si sa ii stearga lacrimile. Indiferent daca este un caine, o pisica sau un iepuras, poate fi un cadou original pentru nastere sau pentru aniversare. Pe lapetitearmoire aveti posibilitatea sa adugati o felicitare cadou, daca doriti.

#stam acasa     VREMURILE SPECIALE  necesita DECIZII SPECIALE. Ca si voi suntem nerabdatori sa  trecem cu bine peste aceste momente si consideram ca este estential sa ramanem concentrati pe aspectele importante. Am decis ca in urmatoare perioada sa #stam acasa si sa mentinem legatura cu voi doar prin intermediul blogului LPA. Activitatea comerciala a magazinului va fi suspendata dar raspundem la toate intrebarile voastre.

Utilizarea acestui site presupune respectarea Termenilor si Conditiilor, a politicii de utilizare a datelor cu caracter confidential si a regulilor de utilizare Cookies Setari Ok

Cookies selctor