window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Jucarii Zornaitoare Bebelusi

O selecție de jucarii zornaitoare pentru bebeluși ce permit acestora sa descopere ca sunt capabili sa produca un sunet si mai ales sa il auda. Zambetele marca Moulin Roty sunt asigurate de zornaitori de plus combinate cu inele dentare, zornaitori din plus, foarte moi, realizate din diverse materiale sigure pentru bebelus.

DESCOPERA ZORNAITORI PENTRU BEBE

O selectie bogata de zornaitori pentru bebelusi. Zornaitoarea este o jucarie cu clopotei, atasata la un maner sau la un inel, esentiala pentru dezvoltarea sonora a bebelusului. Ii permite să descopere ca este capabil sa produca un sunet si mai ales sa il auda. Brandul nostru Moulin Roty ofera multiple culori si forme, astfel incat sa gasiti ceea ce cautati. Foarte moi, zornaitorile sunt realizate din diferite materiale pentru a ajuta la dezvoltarea simtului atingerii bebelusului.

O JUCARIE IDEALA PENTRU ABILITATI MOTORICE FINALE

Zornaitoarea este baza jucariilor pentru copii. Poate fi ridicata cu usurinta de mainile mici ale bebelusului. Unele au cloptei pentru a dezvolta auzul si interesul bebelusului. Altele sunt, in acelasi timp, si inele dentare, ideale pentru ameliorarea durerii bebelusului cand incep sa erupa dintisorii. Zornaitoarea este o jucarie primara care ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile motorii fine. Bebelusul va fi in primul rand uimit si apoi foarte mandru ca va putea prinde singur acest obiect. Prin urmare, este un accesoriu esential pentru buna dezvoltare a copilului tai.

ZORNAITOARE PENTRU DEZVOLTAREA COPILULUI

Puteti alege materialul care vi se potriveste cel mai bine: lemn, cauciuc sau tesatura. Zornaitorile sunt de obicei intr-o varietate de culori pentru a stimula simturile bebelusului. Pe langa clopotei, unele au o oglindă: nu este nevoie de mai mult pentru a trezi curiozitatea bebelusului! Zornaitoarea este o jucarie utila si poate fi un cadou ideal pentru botezul bebelusului.

Go to Top