window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83192566-1');

Jucarii multi-activitati pentru bebelusi: ce sa cauti și cand sa incepi sa le folosești

Pe piata exista o mare varietate de jucarii multi-activitati pentru bebelusi. LaPetiteArmoire va prezenta cateva dintre cele mai populare, caracteristicile lor și modul in care acestea pot fi benefice pentru dezvoltarea copilului dumneavoastra.

În calitate de parinti, dorim să oferim ceea ce este mai bun copiilor nostri. Vrem sa aiba toate jucariile de care au nevoie pentru a-i ajuta sa creasca, sa descopere lucruri noi și sa se distreze. De aceea este atat de important sa stim ce tip de jucarii sunt cele mai bune pentru ei în diferite etape ale dezvoltarii lor.

Cu toate noile cercetari care au fost facute în etapele de dezvoltare ale copiilor, exista acum o mai mare consatientizare cu privire la ce fel de jucarii sunt cele mai bune pentru cei mici. Jucariile cu mai multe activitati sunt un tip de jucarie care va poate ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile in diferite domenii.

Jucariile cu mai multe activitati sunt o modalitate excelenta de a incuraja gandirea divergenta la copii. Aceste jucarii sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi, sa promoveze creativitatea, sa ofere stimulare senzoriala și sa imbunatateasca rezolvarea problemelor.

Bebelusii și copiii au o multime de abilitati de dezvoltare. Jucariile ii pot ajuta sa se dezvolte în toate domeniile – abilitati sociale, emotionale, cognitive si motorii.

Bebelusul se minuna în fiecare zi de cele mai simple lucruri. Oferindu-i ceva de explorat, este garantat ca va fi fericit.

Go to Top